Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Friday, September 14, 2018

Panduan Menempah Homestay

Panduan Menyewa | Menempah Rumah Sewa | Homestay | Airbnb


Elakkan menyewa homestay secara tiba2 (tempahan last minutes) terutama hujung minggu atau masa cuti sekolah. Ini kerana kebanyakan homestay yang murah akan cepat habis ditempah macam pisang goreng.

Disini dilampir bagaimana hendak memilih homestay sebagai panduan bagi bakal penyewa homestay. Hasil nukilan seorang blogger. Abahomestay kami yang sudah lama beroperasi sejak 2013 ada perabot dan kemudahan lengkap yang asas. RUANG TAMU, BILIK UTAMA & BILIK QUEEN (Lihat Gambar Dalam Blog nie...kena lihat kat kemudahan). Harga adik beradik homestay antara yang termurah dan berbaloi untuk disewa di Shah Alam & Klang sebab terletak di tengah2 antara Shah Alam dan Klang. Cuma RM180 untuk 2H1M. Rumah teres setingkat dan lot tepi serta berdekatan pula dengan taman permainan kanak2. Jangan risau anda boleh parking kereta lebih dari 2 buah kenderaan dengan FREE. Tak perlu bayar pun. Untuk baca kisah ini lebih lanjut sila klik warna kuning di atas.


Nak tahu lebih lanjut komen kat bawah post ni. 

Friday, September 7, 2018

WEDDING @ DEWAN SEBARGUNA PANDAMARAN JAYA KLANG

Zathy'Z Bridal Gallery: ZB047 - WEDDING @ DEWAN SEBAGUNA PANDAMARAN JAYA, ...


Alam perkahwinan merupakan satu ikatan cinta antara teruna dan dara / lelaki dan wanita yang merupakan kemuncak percintaan. Ini melibatkan persatuan dua keluarga yang berlainan samada dari segi kaum, bangsa dan keturunan.


Dewan serbaguna pandamaran jaya klang telah menjadi lokasi pilihan sejak dibina oleh kerajaan negeri untuk perlbagai aktiviti seperti majlis perkahwinan. Majlis perkahwinan di dewan boleh menampung jumlah orang yang ramai dan lokasinya mudah dicari. Oleh yang demikian, homestay menjadi pilihan untuk keluarga yang datang jauh dan memerlukan penginapan. Untuk baca kisah ini lebih lanjut sila klik warna kuning di atas.


Homestay kami mempunyai perabot dan kemudahan lengkap seperti:

RUANG TAMU, BILIK UTAMA & BILIK QUEEN (Lihat Gambar)

Sistem penghawa dingin di bilik ruang tamu
1 katil queen size
1 katil double size
1 katil single size
2 unit almari pakaian
1 unit seterika dan papan seterika
3 unit ampaian pakaian
2 unit tandas berasingan
5 unit kipas siling ( di ruang tamu, ruang makan & setiap bilik )
1 set meja solek
1 set meja komputer
1 set TV LCD & Hypp TV (UNIFI) dengan FREE Internet 24jam
2 set sofa
1 set meja makan
1 unit peti sejuk
1 unit mesin basuh
1 unit periuk nasi elektrik
1 unit cerek elektrik
1 unit pembakar roti
1 unit water filter
Karpet & Tikar buluh
Tilam dan bantal simpanan
Dapur lengkap dengan peralatan memasak
Bilik solat untuk muslim

Harga homestay antara yang termurah di Shah Alam & Klang hanya RM180 untuk 2H1M

Rumah teres setingkat dan lot tepi berdekatan taman permainan kanak2 dan boleh parking kereta lebih dari 2 buah kenderaan.

Nak tahu lebih lanjut komen kat bawah post ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code