Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Tuesday, November 19, 2019

GULAI KAWAH WARUNG TOK JANGGUT @ Kg Pendamar (Port Klang)

Bersama kembali dalam rancangan jalang2 cari makang. sebab tengahari tadi aku makan nasi dengan gulai kawah, aku promote gulai kawah la yer. satu set gulai kawah mengandungi nasi putih, gulai kawah semangkuk,sedikit timun, dan sedikit sambal lada. harga satu set dalam lingkungan RM5.00 ke RM6.00. ni hah set gulai kawah yang aku order.

Hanya 13 min perjalanan dari homestay


Original cerita dari blog Izman Pauzi

Harga homestay antara yang termurah di Shah Alam & Klang hanya RM180 untuk 2H1M termasuk FREE internet UNIFI 24jam sehari. Rumah teres setingkat dan lot tepi berdekatan taman permainan kanak2 dan boleh parking kereta lebih dari 2 buah kenderaan.

Thursday, August 1, 2019

Kisah AKU n Wedding @ IDCC Shah Alam

Kisah AKU n...: Kisah AKU n Wedding @ IDCC Shah Alam


Assalamualaikum,


Okay, entri kedua malam ni sebenarnya nak cerita aktiviti hujung minggu aku dengan family. Minggu orang kahwin nampaknya. Haha. Hari ni saja ada dua wedding aku attend dengan ayah. Ada juga beberapa rakan UiTM yang menamatkan zaman bujang/dara minggu ni. Selamat ye untuk korang, In Sha Allah aku menyusul pulak nanti. Amin.

Nak tahu lebih lanjut klik tajuk berwarna kuning.


Harga homestay antara yang termurah di Shah Alam & Klang hanya RM180 untuk 2H1M termasuk FREE internet UNIFI 24jam sehari



Rumah teres setingkat dan lot tepi berdekatan taman permainan kanak2 dan boleh parking kereta lebih dari 2 buah kenderaan.







Saturday, July 20, 2019

Kedai Gula Cakery di Kota Kemuning Shah Alam

::: kisah klasik untuk masa depan :::: Gula Cakery



Al salam alaykum

Hari ni dah mula cuti wajib. 

Selepas selesai urusan di Port Klang, aku ke Kota Kemuning. 

Kak Zack ajak makan kek. 

Nama kedai Gula Cakery. Kak Zack cakap kek dia sedap-sedap dan sentiasa bertukar menu. 

Aku ni dah lama tak makan kek. Rasa lama sgt! Heheehhe. 

Masuk Gula Cakery ni, kagum! Perusahaan anak beranak. Kak Zack cakap kopi pun sedap. 

Jom tengok apa yg ada.


Kalau nak tahu lebih lanjut, cuba klik tajuk berwarna kuning tu. X salah mencuba.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code