Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Tuesday, April 16, 2019

Urusan kerja atau kenduri kahwin di Pangsapuri Kemuning Aman

Assalamualaikum wbt.

Hampir setiap minggu ada sahaja kenduri kahwin tidak kira samada dalam dewan atau di kawasan rumah. Menjemput ahli saudara mara yang datang dari jauh pasti memerlukan homestay untuk penginapan mereka. Bagi yang ada urusan kerja seperti di AEON Kemuning, Hospital Columbia atau Giant Kemuning yang memerlukan penginapan yang lama sudah pasti ingin menyewa dengan harga yang rendah tapi berbaloi. Abahomestay Shah Alam Ahnaf hanya RM180 @ 2H1M dengan pakej termasuk free UNIFI internet berkelajuan tinggi 24jam, hyyp TV, rumah teres setingkat lot tepi, parking luas. Kadar sewa bermula RM180 untuk 2H1M. Kadar sewa bulanan pula RM60 sehari termasuk api, air, UNIFI bagi yang hendak menyewa sebulan atau lebih.

Bagi penduduk pangsapuri Kemuning Aman seksyen 32 bolehlah mencuba homestay kami di kampung bukit naga.

Hanya 8 min @ 3km ke Pangsapuri Kemuning Aman Seksyen 32 dari homestay kami
 
8min @ 3km

Friday, April 12, 2019

Jarak homestay ke IPTA atau IPTS yang berada di sekitar Shah Alam / Klang

Assalamualaikum wbt

Agak ramai yang bertanya saya pasal jarak homestay ke UITM Shah Alam seksyen 7, UITM Puncak Alam, MSU Seksyen 13, Politeknik Shah Alam dan lain2 universiti / pengajian pendidikan tinggi. Untuk memudahkan para pengunjung blog adik beradik ahnaf homestay murah shah alam, saya telah menyenaraikan lokasi tempat pengajian tinggi yang berada di sekitar Shah Alam dan Klang. Boleh lihat gambar di bawah:

   
Bulatan Biru - link ke senarai tempat pengajian tinggi Shah Alam & Klang
 Moga2 link ini bermanfaat pada para pengunjung.

Adik Beradik Ahnaf Homestay Murah Shah Alam hanya RM180 @ 2H1M dengan pakej termasuk free UNIFI internet berkelajuan tinggi 24jam, hyyp TV, rumah teres setingkat lot tepi, parking luas. Kadar sewa bulanan RM60 sehari termasuk api, air, UNIFI.

Nak tempah semalam pun boleh hanya RM180 sejak 2014. Harga barang sudah naik tapi kami maintain..
Isi borang di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com untuk elak tempahan bertindih.


Wasalam

Tuesday, January 8, 2019

Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah - Dekat dengan Abahomestay

JUARA NASI KUKUS AYAM BEREMPAH - Hanya RM5

Assalamualaikum :)
Nak introduce you all pasal kedai makan ni.
Kepada sesiapa yg gemar and obses dengan ayam boleh datang jadi pelanggan kami.
Alhamdulillah sepanjang pembukaan ni telah menjadi sambutan ramai.
Tak rugi makan sebab ayam besar besar . Disertakan kuah kari yang power , acar sayur dan sambal belacan .  
Risau bajet tak cukup ? 
RM 5.00 SAHAJA 
Murah kan ? Ayam pun besar. harga murah .
Ayam kami dijamin bersih dan halal .
Selain tu kami juga ada menyediakan ikan bakar Mersing yg dihidang bersama sambal .
Sesuai untuk yg dah jemu makan ayam , Haha.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code