Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Saturday, June 6, 2020

Lokasi ke Jalan Sg Rasau Berjaya Industrial Park Seksyen 32 Shah Alam hanya 8 min @ 3.5km dari homestay kami

Assalamualaikum wbt

Terdapat pelbagai tempat makan menarik di Jalan Sg Rasau Berjaya Industrial Park.

Antaranya Sar Juju Steamboat. Tempat makan steamboat n grill yang best area shah alam ni. Menyediakan banyak pilihan makan yang meriah lebih 35 jenis.Ada kambing, seafood, Ais krim, Tomyam, Pelbagai Buahan dan puding

Kedai mamak seperti Nasi Kandar Al-Sahi, Restoran Al-Ikwan, Restoran Salsabeel.

Nasi Lemak Pak Ayob cawangan di Seksyen 32...yang popular di Seksyen 20

Nak tahu lokasi di mana klik gambar kat bawah

Monday, June 1, 2020

JBR Bundle Hicom Industrial Shah Alam

Me as MrsEnoxis: JBR Bundle Shah Alam:


Jarang nak jumpa kedai bundle yang besar. Selalu kitaorang pergi Jalan-Jalan Japan jer yang dekat Subang. Kali ni tetibe husband ajak pergi ke Bundle di Shah Alam. JBR Bundle nama dia. I tak sure apa sebenarnya yang husband tengah mencari tapi rasanya dia nak cari baju atau seluar la. Coz  sometime dekat bundle2 ni, leh jumpa garments yang rare2 jugak. Tu yang sometime leh sampai berjam dekat situ jer.

Nak tahu lebih lanjut sila klik tajuk warna kuning di atas

Harga homestay antara yang termurah di Shah Alam & Klang hanya RM180 untuk 2H1M termasuk FREE internet UNIFI 24jam sehari

Rumah teres setingkat dan lot tepi berdekatan taman permainan kanak2 dan boleh parking kereta lebih dari 2 buah kenderaan.

Hanya 12min perjalanan ke JBR Bundle

Friday, May 29, 2020

INTEC Educational College Shah Alam Seksyen 18

Nisa Zack [ ♛ ]: INTEC Educational College


(entry ini sesuai dibaca oleh adik-adik sekolah. For the seniors, sila beri tunjuk ajar jika terkureng terlobeh sana-sini) PEACE!
Haa the title is why NZ menyepi terlalu lama. (hehh takdak orang perasan pun hang menyepi dan lagi malang takdak sapa amek kesah pon hang menyepi) ==’
Okay lantakk.
Tanggal 31/12/13, aku check website INTEC & Alhamdulilllah aku dapat programme AUSMAT (Australian Matriculation Programme) . Perasaan? Zero. Bhahaha. Mungkin aku tak tahu apa-apa lagi kot pasal INTEC. So, perasaan teruja itu memang takde. Okay then, try tanya papa & mama. My father very very very  support me to go there ( bcoz he don’t want me to find any opportunity to fly to India). Hehhs! =.= My mother, as usual, she ask me to think about it thoroughly because she tak kesah. Mula-mula aku cakap aku taknak pergi, terkejut mak aku. Bhahaha. Saje test reaction dia macam mana. Tapi memang aku taknak pergi pun sebab entah kenapa tetiba rasa macam berat hati . Then, try tanya opinion kawan-kawan yang sebaya (tak rapat dengan senior lama & memang takde senior kat SAIS). Then, one of my friend pun brief lah a little bit about Pre-U blablabla. Tochehh Safwan. Hewwheww

Nak tahu lebih lanjut sila klik tajuk warna kuning di atas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code