Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Thursday, August 28, 2014

15 Lokasi Perkahwinan Dalam Taman ( Garden Wedding ) Di Kuala Lumpur Dan Selangor

15 Lokasi Perkahwinan Dalam Taman ( Garden Wedding ) Di Kuala Lumpur Dan Selangor | Wanista.com


Lokasi majis perkahwinan bakal raja sehari merupakan elemen terpenting. Tiada lokasi, tiadalah majlis persandingan pengantin. Ada di antara bakal pengantin yang mahukan perkahwinan diadakan di rumah sahaja. Tak kurangnya yang mahukan majlis di hotel, dewan dan terkini trendnya pula adalah perkahwinan di dalam taman ataupun konsep ‘garden wedding’. Kami ingin kongsikan dengan pembaca 15 lokasi garden wedding yang boleh ditempah dengan pakej perkahwinan yang menarik. Semoga bermanfaat buat
pembaca wanista.com!

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Majlis Resepsi Shabil & Mas di Dewan MBSA, Glenmarie Shah Alam

Asnita Beauty Creation: Majlis Resepsi Shabil & Mas di Dewan MBSA, Glenmar...

Majlis Resepsi Shabil & Mas berlangsung pada 6 September 2014 di dewan MBSA, Glenmarie, Shah Alam. Kesemua urusan majlis perkahwinan mereka ini telah diserahkan bulat-bulat oleh ibubapa mereka iaitu En. Nasruddin & Pn. Saadiah kepada kami 3 bulan sebelum majlis berlangsung. Ini adalah pertama kali pasangan En. Nasruddin & Pn. Saadiah mengadakan majlis kenduri perkahwinan walaupun Shabil adalah merupakan anak ke-4 mereka. Kiranya langkah bendul lah ni.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Friday, August 22, 2014

BUTIK-BUTIK KEGEMARANKU DI SHAH ALAM i.e Seksyen 7

~FRIENDS AND LOVE~: BUTIK-BUTIK KEGEMARANKU..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Minggu ni dah masuk minggu ketiga raya. Kejapnya masa berlalu. Tetiba teringat masa bulan puasa dulu bila tengok gegirl macam kita ni sibuk shopping untuk raya. Especially kat Instagram. Macam-macam ragam dan
kerenah aku jumpa tengok customer nak shopping baju ni. Semuanya hanya dihujung jari kan. Baju dan tudung raya cantik kan, lambat sikit, cepat sold out. Den dah berapa kali terlepas. Sodih. Harini punya topik aku nak citer dengan korang beberapa buah butik yang berjaya memikat hati aku ni. Kiranya my favourite boutique lah gitu. Well, sejak ada Instagram ni aku kenal macam-macam butik. Tak lupa jugak, macam-macam fesyen baju raya aku jumpa. Ada yang 'WOW', 'AMAZING', 'Masha-Allah cantiknya' dan sebagainya. Boleh dikatakan setiap hari jugak lah asal bukak Instagram je mesti dok ngadap butik-butik femes ni. Dah meh nak citer ngan korang butik yang aku suka ni.
Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.


Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.


Peta Laluan

Pengalaman Seorang Ibu di Hospital UMRA Shah Alam

Keluarga Impianku: Pengalaman Seorang TTC Untuk Mempunyai Zuriat Send...

Isnin 30 April 2012,saya dan suami telah pergi ke Hospital Umra Shah Alam untuk menjalani semen analysis.Saya desak suami untuk melakukan semen analysis sebab saya dah letih dan penat buat rawatan sorang-sorang tanpa mengetahui suami saya ok atau tidak.Emosi saya memang tak stabil.Saya akan jadi sangat marah dan sedih bila period saya datang.Ditambah pula bila pergi berurut kat tempat A dikatakan peranakan saya terlalu tinggi kemudian diturunkan.Pergi pula ke tempat B dikatakan peranakan saya terlalu rendah kemudian dinaikkan.Pergi pula ke tempat C dikatakan saya terkena buatan orang.Aduhai...masih terasa hingga ke hari ini betapa bengangnya rasa mendengar komen-komen macam tu.Seolah-olah macam tiada kesudahan.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Wednesday, August 20, 2014

Programmer by day & Lifestyle Bloggger: Adik Beradik Ahnaf Homestay @ Abahomestay @ Seksyen 32 aka Jalan Bukit Kemuning

Programmer by day & Lifestyle Bloggger: Adik Beradik Ahnaf Homestay @ Abahomestay @ Seksye...:

Korang ada merancang percutian , menghadiri majlis perkahwinan atau majlis konvokesyen di Shah Alam atau Klang ? Tercari-cari homestay di Shah Alam atau berdekatan dengan Klang dengan harga yang lebih berpatutan? Adik Beradik Ahnaf Homestay @ Abahomestay menyediakan perkhidmatan homestay yang selesa di Seksyen 32, Shah Alam dengan harga yang lebih rendah. Dan kalau korang nak tahu, untuk penjawat awam ada harga yang istimewa yang ditawarkan. Yang tu kena berhubung terus pemilik Adik Beradik Ahnaf Homestay @ Abahomestay lah yer macam mana. Boleh la booking sekarang jika sudah merancang percutian di Shah Alam tapi masih belum booking mana-mana hotel yer.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay  murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Saturday, August 16, 2014

PUSAT PEMBORONG GM KLANG TVC


Assalamualaikum wbt

Ingin mencari homestay berdekatan @ Shah Alam/Klang? Bolehlah tempah homestay kami dengan kadar yang rendah.

Wisma GM Klang terletak berhampiran dengan homestay kami murah di shah alam . Lihat Peta Laluan


Wednesday, August 13, 2014

Perjalanan ke lokasi majlis Nazmi & Nonie (Wisma PKPS, Shah Alam)


Ada urusan di Shah Alam/Klang i.e ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang murah di shah alam yang
berdekatan dengan harga berpatutan (RM180/hari). Layari blog kami di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

Tuesday, August 12, 2014

Ke nurseri shah alam seksyen 18 shah alam

Pencinta Alam,Pemakan yang hebat Penyayang pada keluarga : Ke nurseri shah alam seksyen 18 


Assalamulaikum dan salam sejahtera,

terlebih dahulu nak ucapkan selamat hari raya,maaf zahir dan batin buat semua kawan2. Salah silap harap di maafkan.
Lately ni kekangan masa nk updated blog sangat la susah. hanya mampu jadi silent reader je,dengan volume kerja yang semakin banyak. Banyak
sangat pelarasan bill yang perlu di lakukan, beberapa bulan akan datang kami akan di berikan tambahan tugas baru manjadikan tugasan bertambah2. huuuuuu.....


harini 5/8/2014 tadi sempat melilau ke nurseri di shah alam seksyen 18. Nak pergi nurseri sungai buloh Ya Allah jauh pulak rasanya. google punya google jumpa nurseri nama dia SHAH ALAM NURSERI.


Alamat: NO. 8, JALAN PINANG 18/1, SEKSYEN 18, SHAH ALAM

NO. TEL   :  019-3190884/03-5513 2833
GPS          :3.048586,101.514176


kalau nak senang cari,guna GPS punya coordinate,senang sangat2 nak cari. cuma taip sahaja GPS coordinate dia akan route terus ke alamat x payah gigih menaip kawasan. 


Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code