Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Wednesday, April 30, 2014

Beli rumah untuk disewakan atau dijadikan Homestay!

Bincang Idea Perniagaan: Beli rumah untuk disewakan atau dijadikan Homestay!

Tidak dinafikan bahawa harga rumah ketika ini melambung begitu tinggi
sekali. Lebih-lebih lagi untuk perumahan yang baru. Ada di antara kita
memilih untuk membeli rumah kos rendah, kos sederhana dan kos tinggi.
Hari ini saya ingin memberikan sedikit pendapat kepada rakan-rakan yang
membeli rumah untuk tujuan aset. Pendapat ini adalah melalui pembacaan
dan pengalaman dalam mengusahakan homestay. Rakan-rakan rasa lah beli
rumah untuk disewakan lebih untung atau sebaliknya?
Pada pendapat saya kedua-duanya sama-sama menguntungkan berdasarkan faktor-faktor berikut :

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay 
murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Wet World Water Park, Shah Alam

Wet World Water Park, Shah Alam



Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.


Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.


Peta Laluan

Saturday, April 26, 2014

Shah Alam Street Art, Seksyen 2

Jom Jalan... Jom Makan...: Shah Alam Street Art, Seksyen 2 Shah Alam


Lukisan yang sangat menarik. Boleh tangkap gambar free jer. Tak macam dekat I-City kena bayar. Kepada sesiapa yang belum tahu kewujudan seni jalan di seksyen 2 Shah Alam,  jomlah pergi sana.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay  murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.



Peta Laluan





Monday, April 21, 2014

Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam.

KiruaOrigami: Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam.:


Hari Ahad lepas lari kat Malaysia Women Marathon tuuuu.. (berapa kali lepas pun tak ingat dah) sempat la pegi melawat perpustakaan kat Shah Alam

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Saturday, April 5, 2014

Sekali lagi ke I-City@Shah Alam

Inilah Ceritaku: Sekali lagi ke I-City@Shah Alam:


Assalamualaikum wbt... Dek kerana kunjungan kali pertama ( di sini ) 2 Abdul berada dalam keadaan tak sihat, kami ke I-City sekali lagi. Kali ni stayed kat i-City Boutique Hotel. Dok fikir senang parking, senang nak merayap. Bangunan kedai jadi hotel..so, tak bolehlah dibezakan dengan keempukan katil hotel malam sebelum di KL tempohari. Dah kita pun plan on the spot, yang kosong hanya Executive Room. Kena ambil 2 bilik kerana dalam Eksekutif Room hanya ada satu katil Queen saiz saja.Lepas Mahgrib , JJCM dalam I-City juga. Nak jimat masa sebenarnya. Kalau p cari restoran area Seksyen 7, sure sejam dua habis begitu saja. Apa lagi...Nasi Arab lah... 

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Tuesday, April 1, 2014

Tempat Makan Best Shah Alam, Klang

Zia Anis: Tempat Makan Best Shah Alam, Klang dan Kuala Lumpu...


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Pos kali ini saya akan berkongsi mengenai tempat makan best di Shah Alam, Klang dan Kuala Lumpur. Ini adalah berdasarkan penilaian saya sendiri...tanpa dipengaruhi sesiapa...semuanya  saya try, cuba, test...dulu..dan baru rekemen pada rakan, taulan dan saudara.
Oklah kita mulakan di Shah Alam dahulu.

1) Restoran Ani Sup Utara Seksyen 7 atau di Plaza Alam Sentral
Saya suka sangat makan nasi sup..set...iaitu yang dihidangkan nasi putih, beserta sup pilihan anda samaada sup ayam, sup tulang, sup daging, sup perut dan lain-lain. dan juga kombinasi timun yang dihiris, sebelah telur asin, dan cukup sambal cili yang sangat terbaik..hanya di Ani Sup sahaja ada sambal macam ni..memang unik dan nampak authentic...Harga juga amat berpatutan..nak cepat bolehlah kesana..kerana servis cepat  dan nak bungkus pon boleh.

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code