Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Wednesday, February 12, 2014

Pejabat Pendidikan Daerah Petaling Perdana ni kat Seksyen 19 Shah Alam Landmarknya ada bangunan CIAST kat hiway LKSA tu

Pertukaran Sekolah Anak Di PPD Petaling


Hari Khamis lepas, PapaZN dah start cuti CNY
Hari Khamis tu jugak memang dah plan, nak settlekan hal sekolah Zakwan
 Tapi tu tahun lepas!
Disebabkan kami dah berpindah ke Klang
Makanya terpaksa la uruskan hal pindah sekolah jugak
Walaupun masih awal lagi
Tapi rasanya better la settlekan awal-awal
Idok le pening kepala di kemudian hari nanti, huhu!
Ini pun dah pening dah kami laki bini!
Tapi dari sudut lain, dapat la timba pengalaman baru kan
Kalu idak, tak merasa la nak jejak PPD Daerah, haha!
Sebenarnya, kami taktau prosedur nya cemane
Tu pasal kami nak settlekan awal-awal
Takut kang bila dah last minute, macam-macam plak hal jadi - lagi haru!
TQ pada Chekgu Azrine sebab ada bagi info sedikit sebanyak :)

Pihak kami ada menyediakan homestay  murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Friday, February 7, 2014

Peta I-City Shah Alam

Untuk status terkini, sila layari website I-City
Kepada yang belum pernah ke I-City Shah Alam, anda boleh lihat peta seperti yang dilampirkan. Pelbagai lokasi yang menarik boleh dilawati di dalam satu kawasan samada di waktu siang mahupun malam. Sesuai untuk lawatan seisi keluarga

Pihak kami ada menyediakan homestay  murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.


Peta Laluan

Monday, February 3, 2014

Perkhidmatan Teksi Disediakan Bagi Penyewa Homestay Kami

Assalamualaikum semua.

Bagi penyewa homestay Adik Beradik Ahnaf aka ABAHOMESTAY, pihak kami ada menyediakan perkhidmatan teksi untuk disewa bagi kegunaan anda. Kami boleh menjemput anda dari Subang Airport, KLIA atau LCCT dengan tawaran harga yang berpatutan. Hubungi kami dan nyatakan perkhidmatan teksi diperlukan (sekiranya perlu) kepada kami sewaktu menempah homestay kami.

Wasalam

Gambar sekadar hiasan

Sunday, February 2, 2014

Rawatan Islam Di Kota Kemuning Shah Alam

Rawatan Pembedahan Tanpa Bius

Pusat Rawatan Warisan Islam Sdn Bhd Shah Alam. Saya ingin kongsi pusat rawatan Islam yang mampu merawat perbagai penyakit. Lihat pengalaman orang pernah pi ke pusat rawatan warisan islam kota kemuning shah alam ini, Anda boleh baca blog http://ismiaisyajohari.blogspot.com/2011/01/ilmu-batin.html

Saya dapat tahu pembedahan dilakukan tanpa bius. Ajaib tapi ini yang dilakukan Che Man, nama mesra beliau

Alamat penuh dia:
Pusat Rawatan Warisan Islam Sdn Bhd
15 & 15A, Jalan Anggerik Doritis
BB31/BB Seksyen 31
Kota Kemuning, Shah Alam
No fon: 03-51210098


Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.


Pihak kami ada menyediakan homestay 
murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.


Peta Laluan


Saturday, February 1, 2014

Tahniah Abang Lang..Konvo MSU 2014

Dulu..Kini n Selamanya..: Tahniah Abang Lang..Konvo MSU 2014:

Assalamualaikum.. Adik ke 3 sy konvo Sabtu lepas di MSU Shah Alam..Kalau konvo biasanya Ibu
Ayah je boleh masuk tgk istiadat kan..yang lain tunggu kat luar..tp itulah..keadaan sy yang agak sarat tak mengizinkan nak g join..xpela..janji semuanya dipermudahkan..

Klik tajuk yang ada kaler kuning tu untuk tahu lebih lanjut.

Pihak kami ada menyediakan homestay murah di shah alam dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code