Name List of Booking Adik Beradik Ahnaf Homestay

Sunday, June 30, 2013

Istana Bandar Kelang

Tarikh Keramat.. Khatam al-Quran.

Bermula dengan namaMarkaz Tahfiz al-Quran wal Qiraat Negeri Selangor (MARTAH) mula beroperasi pada awal tahun 1990 di Masjid Negeri Selangor, Shah Alam.


April 1990.
MARTAH telah menempa sejarah di mana MARTAH Lil Banat mula ditubuhkan di Kampung Bukit Naga, Seksyen 32, Shah Alam dan ditadbir secara berasingan. Kemudian dari Masjid Negeri, MARTAH berpindah ke Istana Sultan Alaeddin, Bandar, Jugra pada 2 Jun 1997.

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Kedai makan berdekatan dengan adik beradik ahnaf homestay

Makan-makan dekat Bukit Naga | dhieranottie.blogspot

Salam pembuka bicara..

Dah lama saya tak buat entri makan-makan. Ni kisah 2 minggu lepas, keluar makan dengan encik tunang. Makan dekat restoran dekat Bukit Naga. Z kata tom yam restoran ni sedap. Saja lah nak try.

Mula-mula datang kedai kosong. Ada beberapa orang je datang. Tak lama tu baru lah sorang-sorang datang makan. Orang melayu suka makan malam lewat-lewat. Entri ni banyak makanan ok!

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Saturday, June 29, 2013

TEMPAHAN KEK BERTUNANG DARI BANDAR SUNWAY, PETALING JAYA

prettysmallbakery: KEK HANTARAN TUNANG DARI BANDAR SUNWAY, PETALING J...: 

kek ditempa oleh cik Azian dari Bandar Sunway... sama gak nak tema macam design Ella from Mutiara Damansara.. femes tol kaler nih! tp request Azian dia nk yang lebih soft dan sweet.. makanya, miza telah ubah skit designnye.. bunga kasi besar skit n kaler kasi soft.. cute kan! adoii, angkat bakul sindrilaaa...
thank you so much Azian.. kalu sudi order lagi...muaahh..!

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Friday, June 28, 2013

Cerita salah seorang peserta di Kem Bumi Jati, Jalan Kebun

Airborne Discovery dengan kerjasama SUK Kerajaan Negeri Selangor telahpun menjalankan program Pemantapan Siri 1 dengan jayanya walaupun ramai kalangan peserta yang masih lagi sibuk dengan program hari raya dan juga perayaan deepavali.
Di dalam program ini, beberapa modul telahpun disusun untuk memantapkan lagi pemahaman peserta tentang SPIES dan apa yang diperlukan oleh mereka dalam masa yang terdekat. Pihak Airborne juga telah menyesuaikan beberapa modul tambahan seperti :
Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Wednesday, June 26, 2013

Kursus Kenegaraan BTN di Kem Bumi Jati, Shah Alam

CERITA DISEBALIK CERITA: Kursus Kenegaraan BTN di Kem Bumi Jati, Shah Alam


Salam
Dah lama aku x tulis blog nier...kuikuikui. Actually aku baru balik dari BTN di Kem Bumi Jati, Shah Alam. Kat mana? Actually ianya terletak di Jalan Kebun (Kalo nak gi Banting memang melintas depan jalan masuk ke kem nier). Aku berkursus selama 5 hari 4 malam (rasanya mcm 2 minggu..hehehe). Kat sini aku nak citer sikit2 aktiviti yang menarik sepanjang aku kat sana dari 28 Januari - 1 Februari 2010. sesi BTN nier adalah pegawai dari UiTM + Majistret/legal advisor.

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Monday, June 24, 2013

Kehidupan seorang pelajar di Politeknik Shah Alam

Hafiez Norzlan: Hidup Baru - Part 1

17 December 2012, aku secara rasminya telah menjadi warga pelajar di Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, atau lebih dikenali sebagai Politeknik Shah Alam. Setelah hampir setahun aku hanya terkandas di rumah, akhirnya aku dapat menyambung pelajaran aku di peringkat diploma dalam bidang kejuruteraan awam. Politeknik Shah Alam ini merupakan salah satu daripada tiga politeknik premier di Malaysia. Di politeknik ini juga menawarkan pelajaran di peringkat ijazah bermula tahun 2013 dalam bidang kejuruteraan mekanikal dan banyak lagi.

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Saturday, June 22, 2013

Coret kehidupan salah seorang pelajar ADTEC Shah Alam

~ بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ~ ~Assalammualaikum~: ADTEC SHAH ALAM SELANGOR

KEHIDUPAN DI DUNIA IBARAT KITA MEMBUAT RUMAH,RUMAH YANG KITA SEDARI MENCORAKANNYA,ATAPKANLAH IA DENGAN KETAKWAAN IMAN,DINDINGKANLAH DENGAN ...

Amran Arya Manufacturing Adtec Shah Alam Sabah,Selangor Malaysia... Belajarlah bersyukur dengan jodoh anugerah tuhan.. usah mendambakan teman secantik balqis, andai dirimu tidak seindah sulaiman.. mengapa diharapkan teman setampan yusof, andai dirimu tidak setulus zulaikha... tak perlu mencari seistimewa khadijah, andai dirimu tidak sesempurna Rasulullah SAW...

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga..

Peta Laluan

Thursday, June 20, 2013

Cerita ketika belajar di ADTEC Shah Alam

:: Suka >> Duka >> Kehidupan >> Hidupku ::: ::Rakanku::

Sewaktu sekolah menengah .sye sek menengah btu 10 lekir.... sye dikelas... 4 ER dan 5 ER ..iaitu Kelas Ekonomi... syok ler...guru kels sye....

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

http://onlinebookinghomestay.blogspot.com/2013/06/urusan-di-ipta-ipts-sekitar-selangor-kl.html

Tuesday, June 18, 2013

Saat Terakhir Di Bumi ADTEC Shah Alam

♪♫*:Rinie Farinie:♪♫*: Saat Terakhir Di Bumi ADTEC SA...

Cerita salah seorang pelajar ADTEC Shah Alam.

Untuk mengetahui cerita lebih lanjut, klik tajuk / title di atas ni.

Pihak kami ada menyediakan homestay  dan perkhidmatan teksi untuk anda sekeluarga.

Peta Laluan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JavaScript Free Code